homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Assadaaka staat voor u klaar

martBij Assadaaka Community kunt u altijd terecht voor alle hulpvragen en ondersteuning. Sinds 13 maart konden wij ons dagelijks inloopspreekuur wegens corona niet meer in de Wethouder Verheijlhal houden, maar waren wij iedere dag (telefonisch) bereikbaar voor al uw vragen. De afgelopen weken hebben onze vertrouwenspersonen hard gewerkt om iedereen te ondersteunen, vanwege de enorme toename van hulpvragen. De coronacrisis is een moeilijke tijd voor veel bewoners.

Zodra wij van het Stadsdeel Oost horen waar wij een plek kunnen vinden om de bewoners weer vertrouwelijk kunnen bijstaan, dan laten wij dat u meteen weten! In die tussentijd, bel ons gerust voor al uw vragen, samen gaan wij op zoek naar oplossingen. Met Assadaaka Community staat u er niet alleen voor.

Als u vragen hebt over financiƫle zaken, hulpvragen, over gezondheid, eenzaamheid of armoede, neem contact op. Blijf niet zitten met vragen, maar bel ons. Juist in deze moeilijke tijd staan wij voor u klaar. Bel bij vragen of voor hulp naar Naiema: 0685217823, Klaartje: 0625575303 of Ahmed: 0647440672

cvmaa

bner

bnmaart

xmaar

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken