homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Assadaaka Community terug in de Wethouder Verheijhal met alle activiteiten

zzz21Bijzonder dankbaar zijn we voor het gastvrije welkom van de STAYOKAY op het Timorplein en van de Meevaart tijdens de afgelopen zomerweken! Wat geweldig dat we daar ons sociaal-maatschappelijk spreekuur, Steun voor Elkaar (voedseldonaties) en mantelzorgondersteuning door konden laten gaan. Juist in de zomerperiode is dit zo belangrijk voor degenen die thuisblijven.

Daarom veel dank aan alle deze toppers!

Vanaf vandaag 22 augustus zijn we weer terug op onze stek, in de Wethouder Verheijhal (Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam, 1e etage). Dat betekent ook dat al onze activiteiten weer van start gaan. Meld je aan voor o.a. onze Nederlandse taallessen (alle niveaus), kom langs bij onze thema lunch bijeenkomsten op maandag en vrijdag (vanaf 12u) en voor gezond brood tijdens Steun voor Elkaar. En wees van harte welkom met al uw vragen tijdens ons dagelijks sociaal-maatschappelijk spreekuur vanaf 10u tot 17u, iedere dag.

U bent van harte welkom!

Voor meer informatie, bel gerust met Ahmed El Mesri: 06-47440672 of mail naar: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken