homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Assadaaka Community staat voor u klaar!

zd0Vandaag deden Femke Halsema en andere burgemeesters een landelijke oproep, dat de corona de tweedeling versterkt. Dat is wat het team van Assadaaka Community iedere dag ziet en hoort van kwetsbare bewoners in Amsterdam Oost. De nood is hoog. Corona heeft armoede problematiek versterkt, werkloosheid is toegenomen, eenzaamheid, spanningen in huis en gezondheidsproblematiek.

Assadaaka Community biedt daarom al drie maanden lang, iedere dag (7 dagen per week) maatschappelijke ondersteuning, maaltijden en voedseldonaties, op de hoek van de straat. Bij gebrek aan een plek, vindt u ons buiten, iedere middag op de hoek van de Insulindeweg en de Sumatrastraat. Want wij laten deze bewoners die ons zo hard nodig hebben niet in alleen staan.

Maar als wij deze meest kwetsbare bewoners willen blijven bereiken, passende hulp voor hen willen regelen, dan hebben wij een plek nodig waar wij een laptop neer kunnen zetten, een vertrouwelijke plek om te bellen.
Wij geven niet op. In regen, kou, wind of zonneschijn. Dankzij onze geweldige samenwerkingspartners zoals de Blije Buren, die ons telkens weer helpen om de kwetsbare bewoners te ondersteunen met voedseldonaties.
En dankzij ons topteam! We nemen ons petje voor hen af. Vandaag 17 juni heeft onze topper Aicha Ouiza weer heerlijk en gezond gekookt, voor de groep bewoners die ziek zijn en de deur niet uitkunnen en voor in Nederland gestrande toeristen. Samen met Ali Mansy, Naiema Kramer, Abdelkader Mesri en vele anderen.

En zoals gezegd, ook al hebben wij nu geen locatie, hulp gaat gewoon door. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over financiĆ«n, administratie, armoede, opvoeding, eenzaamheid, gezondheidsklachten en nog veel meer. Blijf niet rondlopen met uw vragen, maar stel ze gerust aan ons,  Ahmed, Naiema, Aicha, Klaartje, we staan allemaal voor u klaar!

Als u op dit moment ziek bent en daardoor het huis niet uit kunt, kunnen wij u zeker helpen met een maaltijd of boodschappenhulp. Blijf niet zitten met hulpvragen, maar bel ons. Juist in deze moeilijke tijd staat Assadaaka Community voor u klaar. Bel bij vragen of voor hulp naar Ahmed: 0647440672 of Klaartje: 0625575303

zm9

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken