homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

ASSADAAKA COMMUNITY BENOEMT OPPERRABBIJN SIMON BORNSTEIN

c90De Assadaaka Community benoemt priv. doc. rabbijn Simon Bornstein als volledig bevoegd Opperrabbijn. Dit nieuws werd onlangs medegedeeld gedurende de viering van de Onafhankelijkheidsdag van Marokko, in aanwezigheid van Zijne Excellentie Abdoh Kadri, Minister Plenipotentiary op Zijner Majesteit ’s Ambassade in Den Haag en Zijne Excellentie Mohamed Al-Mutawakil,Consul-Generaal te Amsterdam.

De feitelijke ondertekening van de Akte van Aanstelling van de Opperrabbijn door voorzitter Ahmed El Mesri vond een week later plaats tijdens de feestelijke uitreiking van de Diploma’s en Certificaten van de Opleiding Vertrouwenspersoon van de Assadaaka Community. Alle studenten (moslim en joods) van de Opperrabbijn waren aanwezig. De aanstelling van de Opperrabbijn vond plaats in samenwerking met de Wereldorganisatie van Marokkaanse Joden.

De publieke ceremonie had plaats tijdens het werkbezoek van de voorzitter van CNV Zorg en Welzijn, mevrouw Anneke Westerlaken,tevens lid hoofdbestuur van de Vakcentrale CNV in het kader van de viering van het 30 jarig bestaan van de Assadaaka Community. De Opperrabbijn ontving een Certificaat van Waardering uit handen van de voorzitter van
CNV Zorg en Welzijn.

Opperrabbijn Simon Bornstein, Theol. Assessor Jud., is de volledig bevoegd Geestelijk Verzorger van de Assadaaka Community.

z21

z4f3

x34

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken