homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Arrestatieteam valt verkeerde huis binnen

Een arrestatieteam is deze week met veel machtsvertoon ten onrechte het appartement van een alleenwonende vrouw in Valkenburg binnengedrongen. De zwaar bewapende politiemannen trapten eerst twee deuren in en stonden binnen enkele seconden met getrokken wapens in de slaapkamer van de vrouw.

Het arrestatieteam was in alle vroegte op zoek naar Patrick F. (35) uit Maasbracht, een van de vermeende kopstukken van een internationaal opererende bende ladingdieven. De man die als vuurwapengevaarlijk werd beschouwd, was in een naastgelegen appartement. Hij kon bijna ontsnappen. De politie noemt het een zeer betreurenswaardig incident.

F. en een vriendin bij wie hij die nacht sliep, schrokken ?s ochtends rond zes uur wakker van het kabaal bij de buurvrouw, met wie ze de voordeur van het appartementencomplex delen. F. had blijkbaar snel in de gaten dat hij werd gezocht. Hij sloeg in zijn onderbroek op de vlucht en sprong van een balkon. Voor de deur van een advocatenkantoor kon de massaal aanwezige politie hem overmeesteren.

Bron: GPD
Ill: nme.de/cgi-shl/nme/swat_T_Ebbc.php

Gepost door Jan Hollander
(3) CommentaarPermalinkF. zal nu ook wel een een bekeuring krijgen voor het in zijn onderbroek op straat lopen. smirk

Posted by Jan Hollander  on  04/22  at  07:33 AM


Ik kan me zo’n televisiereclame herinneren.
En zo wordt de reclame de echte real life soap, want wat er in die soaps allemaal gebeurd wordt steeds onechter.  grin

Posted by ijstaartindeoven  on  04/22  at  07:53 AM


Ze kunnen het altijd zo gaat timen bij die soaps. Altijd aan et eind wordt het niet spannend. Maar dat het niet spannend is daar kom je altijd de volgende keer achter.

Zou het arrestatieteam ook even pauze hebben gehouden zoadat mevrouw de reclameboodschappen van wasmiddel- en koffiefabrikanten goed in zich kon opnemen?  shut eye

Posted by Jan Hollander  on  04/24  at  08:24 PM


Naam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken