homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Alle lof is aan de Eeuwige!

f55Voorzitter El Mesri ondertekent de Akte van Aanstelling.
Dit document stelt ontvanger rabbijn Simon Bornsein in staat volledig bevoegd, ALLE rabbinale functies uit te oefenen in geheel het Rijk, met gebruik making van de titel MorĂ©e Da’at WeDien of chief-rabbi.

Ook dank ik de Wereldfederatie van Marokkaanse Joden van ganser harte voor het mogen ontvangen van dit eerbewijs, de hiermee samenhangende bevoegdheden.

Het is een vreugdevol moment waarop ik mijn bescheidenheid ten opzichte van de medemens en HaKaudeisj Borche ten zeerste realiseer. De hartelijke warme woorden van de voorzitter maken verlegen.

Het document werd publiekelijk uitgereikt gedurende de diploma uitreiking voor vijfentwintig Vertrouwenspersonen en tien Jongerenvertrouwenspersonen die ik namens de Assadaaka Community maanden lang professioneel op mocht leiden. Zij waren allen aanwezig bij dit plechtig moment.

Alles in aanwezigheid van voorzitster Anneke Westerlaken van de vakbond CNV Zorg en Welzijn. De gehele Assadaaka Community zag heel erg uit naar de komst van mevrouw Westerlaken, een maandenlange voorbereiding ging aan het bezoek vooraf.

We zijn dan ook intens dankbaar voor de urenlange aanwezigheid van mevrouw Westerlaken, haar wijze en oprechte woorden voor onze studenten waarbij de woorden MAATSCHAPPELIIJKE COHESIE, STEUN, GELIJK LOON VOOR GELIJK WERK, INCLUSIE, DIVERSITEIT, EMANCIPATIE centraal stonden, evenals de aanmoediging aan onze studenten, die ieder persoonlijk een Bewijs van Deelname ontvingen van deelname aan de door mij verzorgde Workshop Inclusie en Diversiteit op de Arbeidsmarkt, uit handen van mevrouw Westerlaken, voorzitster van CNV Zorg en Welzijn.

Intens dankbaar ben ik voor alles wat ik mijn studenten mag geven, maar meer nog dankbaar voor alles wat ik van hen ontvang: een fijne band, motivatie, energie, inspiratie en ook menig levensles.

Tevens viering van 30 jaar bestaan de Assadaaka Community.

Een hoogtepunt in covid tijd.

Een zeer belangrijke dag van interreligieus en intercultureel samen zijn. Humanisten, moslims, joden, christenen bijeen, de Assadaaka Community biedt maatschappelijke steun aan allen die het nodig hebben.

Na afloop intens moe, blij en zeer dankbaar. Een goed geslaagde historische en grote dag in Amsterdam-Oost afgelopen vrijdag 27 november 2020.

f5

f51

f50

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken