homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Afsluiting Cursus Mantelzorg-Ambassadeurs

mntDonderdag 18 juli 2017 is de cursus Mantelzorg-Ambassadeurs succesvol afgerond en vond er een certificaat-uitreiking plaats in de Meevaart. Assadaaka Community is een multicultureel Europese organisatie die zich meer dan 25 jaar inzet voor integratie, participatie en sociale cohesie.

Trots poseren een groep Mantelzorg-Ambassadeurs met hun certificaat. Na intensieve lesweken vorm je onbewust in zekere zin toch een band met elkaar. Ondanks dat er een eind is gekomen aan de cursus houdt het hier niet op, dit team gaat zich nu inzetten voor Assadaaka Community en gaan aan de slag als Mantelzorg-Ambassadeurs. De cursus waren gegeven door ons partner organisatie: Stichting Samenwonen-Samenleven (SW-SL).

Het was een zeer geslaagde dag erg gezellig en iedereen was super enthousiast! Iedereen heeft samen lekker en gezond gegeten en een praatje. Ook water met munt, citroen en aardbeien vond iedereen de lekkerste. En zo houden wij ons gezond in Oost!
Voor meer informatie tijdens kantooruren:
ASSADAAKA: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam | Tel:  0647440672 | IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 | K.v.K. 40.53.87.25 | E. info@assadaaka.nl  | W. www.assadaaka.nl
mant

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken