homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Advies Offerfeest

bbbvvnVrijdag 31 juli is het offerfeest voor alle moslims. Gedurende dit feest is het gebruikelijk dat er gezamenlijk wordt gebeden in de moskee├źn. Wij raden mensen dit af en roepen mensen op om afstand te blijven houden en liever niet naar de moskee te gaan of familie te bezoeken vanwege het coronavirus. Blijf de RIVM-regels opvolgen: afstand houden, de handen wassen etc.

Ook jongeren die hun ouders, opa of oma willen bezoeken worden opgeroepen om zich aan de RIVM-regels te blijven houden. Nodig geen mensen uit en ga ook niet bij mensen op bezoek. En als het toch moet, probeer het dan zoveel mogelijk te beperken, kort te houden en uiteraard afstand te bewaren. Houd het het liefst bij het eigen gezin.

Probeer zoveel mogelijk de drukte te vermijden, doe boodschappen/inkopen op tijdstippen dat het rustig is of bestel desnoods online indien mogelijk.

De Nederlandse corona-aanpak is erop gericht het virus maximaal onder controle te houden, de zorg niet te overbelasten en kwetsbare mensen in de samenleving te beschermen. Laten we ons aan de maatregelen blijven houden en niet verslappen om besmetting en een tweede golf te voorkomen.

Wij wensen iedereen die het offerfeest viert een fijne dag toe: EidMubarak!

Assadaaka Community

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken