homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Aangifte Hekma na doodsbedreigingen

UvA-docent homo- en lesbostudies Geert Hekma wordt sinds maandag overspoeld met doodsbedreigingen en haatmails.
Hekma is hoogleraar homostudies en hij toont in diverse publicaties begrip voor pedofilie. Zijn steun voor het meevaren van een jongerenboot bij de jaarlijkse Canal Parade schoot mensen in het verkeerde keelgat met de haatmails naar zijn eigen mailadres, dat van de universiteit en diverse websites als gevolg.
Hekma heeft vrijdag tegen vijf personen aangifte gedaan. Zij lieten per e-mail en met naam en toenaam weten Hekma om het leven te willen brengen.

Tekst: AT5

Gepost door Tess Jungblut
Cafe • (2) CommentaarPermalinkIk ben ook met de dood bedreigd, via internet. Ik kreeg ook nog een tip ... ophangen zou het beste zijn ... strop om je nek.

Er is aangifte van gedaan en de poilitie is bezig met ... .

Dat zegt heden ten dage helemaal niks meer ... dat is modern: he krijg de typhus ... he maak je zelluf van kant ... he hoerrrr leg een strop om je nek ...

Posted by Tess  on  02/06  at  09:00 PM


Jaja, ik ben ook bedreigd. Toen ik in het Parool bekend maakte dat mijns inziens het Mr. Visserplein het gevaarlijkste plekje van Amsterdam was. Ik moest niet in Amsterdan Noord durven langskomen, want anders… Oh ja en een “naeve doos"was ik ook.
cheese


Maar met die arme Hekma heb ik toch wel echt medelijden. Je hoeft maar te zeggen dat je weleens met een pedofiel gepraat hebt of je mag al dood.

——————————————————————————————
I wasted time and now doth time waste me.
——————————————————————————————

Posted by ZaZkia  on  02/06  at  09:24 PM


Naam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken